Over Sound Motion

Dit is mijn verhaal

Gedreven;Gefocussed;Een professional

Vele jaren ervaring onderbouwt met diverse diploma’s maakt Sound Motion het bedrijf waar je terecht kunt met je vragen of wensen. Of het nu gaat om auto’s, campers, motoren, vrachtwagens, zelfs boten. Wij kunnen een oplossing bieden!

Meer Over Mij

“Jong en gedreven, dat zijn 2 woorden die wel bij me passen.”

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Niels Heijmans, en ik ben Sound Motion.
Na 14 jaar part-time, en het laatste jaar fulltime professioneel inbouwer te zijn geweest, heb ik in 2015 de stap genomen naar zelfstandigheid. Enerzijds gedwongen, anderzijds klaar voor een nieuwe uitdaging. De diensten die ik aanbied reiken, met wat uitzonderingen daargelaten, even breed als een normaal inbouwstation, alleen dan met een twist. Op lokatie inbouw. Dit zorgt voor flexibiliteit naar de klant toe.

In mijn programma van merken kies ik graag voor duurzaamheid en kwaliteit. Dit om het functioneren te garanderen, maar ook om toekomstgericht te kunnen denken. Onder kwaliteit staat service. In een wereld waar internet bijna de hoofdzaak is, is service het belangrijkste wat je kan bieden. Dit word onderbouwd door diverse tevreden klanten, die bij mij hun ideale oplossing hebben gevonden.

Mijn sterkste punt is audio. Ik ben zelf erg gedreven op verbetering van audio, en probeer daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Een 2e plaats op het Nederlands kampioenschap EMMA Sound Quality Advanced onderbouwt dit. Doordat ik een natuurlijk interesse heb in audio, word vakkennis automatisch bijgespijkert en, door gebruik van de nieuwste technieken, zoals bijvoorbeeld DSP’s (Digitale Sound Processor) blijf ik ook op dat niveau goed geschoold. Daarnaast heb ik degelijke leveranciers als achterban, die me ook nog ondersteunen in het oplossen van problemen.

Naast kennis van audio en electronica ben ik tevens volleerd Autotechnicus, met de diploma’s Tweede- en Eerste Autotechnicus en Technisch Specialist Motorvoertuigen op zak. Dit garandeerd een goede omgang met het voertuig en bijna 100% verstand van zaken. Er word dieper nagedacht op eventuele problemen en oplossingen om een perfect functionerend product af te leven.

Daarnaast deinst ik niet terug voor speciale opdrachten en voertuigen. Ook vrachtwagens en boten zijn mij bekend, en specifieke oplossingen daarvoor kunnen altijd worden ge-realiseerd. Een vrachtwagen of boot vereist namelijk een andere aanpak, de een met betrekking tot duurzaamheid, de ander met vocht en weersomstandigheden.

Kortom, gaat het om een enkel setje speakers, om een volledige high-end installatie, of zelfs een auto van basis naar full options te brengen, bij mij ben je aan het goede adres!

Alvast bedankt voor de interesse en wellicht tot ziens!

Een Divers Portfolio

Niet alleen het zichtbare moet net afgewerkt zijn